február 05, 2013 / Sportágak

"Ismerd meg Pápát" túra

"Ismerd meg Pápát" túra

Pápa belváros

Időpont: 2013. augusztus 24., 9:00

Helyszín: Pápa, belváros, Várkert

A verseny egy ügyességi-tájékozódási verseny, amit 2-5 fős csapatokban célszerű teljesíteni. A túra során néhány órás séta alatt megismerkedhetünk Pápa nevezetességeivel. Egy-egy állomáson ügyességi feladatok várják a csapatokat. A csapatokat kb. 10 perces közökkel indítjuk a torlódások elkerülése végett. A feladatok sikeres végrehajtását pontozzuk. Lesznek opcionális helyszínek is, melyek felkutatása nem kötelező, de aki elmegy, az jutalompontot kap, ami az értékeléskor jól jöhet.

Amivel készülni kell a túrára: kényelmes lábbeli, időjárásnak megfelelő öltözet. A feladatokat a túrázók a verseny napján az induláskor kapják meg, hasznos információkkal fűszerezve. A feladatokat úgy állítottuk össze, hogy a helyismeret egyáltalán nem előny, tehát egyforma eséllyel indul mindenki.

Értékelés
(6 szavazat)
Login to post comments

Bakonyerdő Zrt.Erdészeti és Faipari Dolgozók SzakszervezetePápa Város ÖnkormányzataBEFAG LövészklubVárkertfürdőPápai HúsBEFAG Parketta

Hírek

Pihenés a Balatonnál

máj. 08, 2013

Az augusztus 20-i hét remek lehetőséget kínál azon kollégák számára, akik a sportnapot megelőzően egy pár napos balatoni kitérőt is szívesen beiktatnának.

Sikeres tárgyalás Pápa városával

március 05, 2013

Pápa Város méltó hírnevéhez, miszerint barátságos és vendégszerető város.

Képgalériák

Twitter