máj. 29, 2013 / Információk

Helyszínek

Pápa és a Balaton

Szerencsére helyszínek tekintetében nem kell egymástól távol eső helyekre kalauzolni a résztvevőket. Pápán minden adott, hogy egy területen belül -a lövészet kivételével- minden sportág egy helyen kerüljön megrendezésre.

A sportrendezvények helyszínei a városközpontban lévő Esterházy kastély 100 hektáros angolparkja (Várkert) mögötti területen találhatóak.

Várkertfürdő

Kellemes környezetet nyújt a pihenéshez, fürdéshez, úszáshoz, az egészség megőrzéséhez. A fürdő szolgáltatásai között mind az egészség megőrzését és az aktív sportolást biztosító tevékenységi formák, mind az aktív pihenést, a regenerálódást elősegítő megoldások megtalálhatók.

A pápai Várkertfürdő összesen 18 medencével, 7 óriás- és 4 gyermek csúszdával, passzív és aktív wellness szolgáltatásokkal várja a rendezvény résztvevőit.

Minden regisztrált erdőgazdasági résztvevő a rendezvény ideje alatt (augusztus 23-24-25.) korlátlanul beléphet a Várkertfürdő területére és használhatja annak szolgáltatásait INGYEN (kivétel szaunavilág). A belépéshez szükséges PASS-t a regisztrációnál fogja mindenki megkapni!

Sportágak: 50m gyorsúszás; 50m mellúszás; 4 x 25 méter ügyességi váltóverseny; Csúszda; Sörváltó

Sportcsarnok


Sportágak:
Sportcsarnok - Streetball; Asztalitenisz
Petőfi Sándor Gimnázium - Sakk; Ulti; Tarokk

Vasas pálya


Sportágak:
Kispályás labdarúgás; Teke; 800m futás; 4 x 100 váltó

BEFAG Lövészklub


Sportágak: Lövészet
Értékelés
(3 szavazat)
Utoljára frissítve: kedd, 20 augusztus 2013 00:07
Login to post comments

Bakonyerdő Zrt.Erdészeti és Faipari Dolgozók SzakszervezetePápa Város ÖnkormányzataBEFAG LövészklubVárkertfürdőPápai HúsBEFAG Parketta

Hírek

Pihenés a Balatonnál

máj. 08, 2013

Az augusztus 20-i hét remek lehetőséget kínál azon kollégák számára, akik a sportnapot megelőzően egy pár napos balatoni kitérőt is szívesen beiktatnának.

Sikeres tárgyalás Pápa városával

március 05, 2013

Pápa Város méltó hírnevéhez, miszerint barátságos és vendégszerető város.

Képgalériák

Twitter