máj. 29, 2013 / Információk

Jelentkezés

Jelentkezés

A rendezvényre a sportnapok honlapján, július 31-ig lehet jelentkezni, ezt követően a jelentkezést lezárjuk.

Jelentkezni lehet honlapunkon keresztül egyénileg és csoportosan is. Csoportos regisztrációnál először le kell töltenie oldalunkról egy előkészített Excel file-t, amit kitöltve a "Regisztráció >> Csoportos" menüponton keresztül vissza kell számunkra küldenie. Ezt követően rendszerünk automatikusan feldolgozza a regisztrációkat.

Kérünk minden cégvezetőt és SZB titkárt, hogy a versenyek tisztasága és az egyenlő esélyek biztosítása érdekében kizárólag saját dolgozóikat és azok családtagjait nevezzék, hiszen a szakszervezeti sportnap tömegsport rendezvény, nem a minden áron való győzelemről szól.

A jelentkezéseket augusztus 19-ig igazoljuk vissza a cégek felé, egyidejűleg küldjük a részvételi díjat tartalmazó számlát is.

A részvételi díjak 2 éjszakai szállás és 5 étkezés esetén 22.000,- Ft./fő körül várhatóak. A rendezvényen való részvétel alapdíja 15.900,- Ft./fő, mely nem tartalmazz szállást, viszont a sportnapi (szombat) ebédet és a gálavacsorát igen.

Csapatversenyek tekintetében kérjük, hogy a csapatokat előzőlegesen állítsák össze (az adott sportág leírásában megtalálható, hogy hány főből állhat az adott csapat) és lássák el a csapatot egyéni ízlésüknek megfelelő névvel (Mint pl. Bakonyi Mókus Örs). Ezt a csapatnevet a regisztrációnál a megjegyzés rovatba kell feltüntetni.

Értékelés
(1 szavazat)
Utoljára frissítve: hétfő, 19 augusztus 2013 19:17
Login to post comments

Bakonyerdő Zrt.Erdészeti és Faipari Dolgozók SzakszervezetePápa Város ÖnkormányzataBEFAG LövészklubVárkertfürdőPápai HúsBEFAG Parketta

Hírek

Pihenés a Balatonnál

máj. 08, 2013

Az augusztus 20-i hét remek lehetőséget kínál azon kollégák számára, akik a sportnapot megelőzően egy pár napos balatoni kitérőt is szívesen beiktatnának.

Sikeres tárgyalás Pápa városával

március 05, 2013

Pápa Város méltó hírnevéhez, miszerint barátságos és vendégszerető város.

Képgalériák

Twitter